Giriş Kayıt
Amy Tagliamonti

Amy Tagliamonti


Makyaj, Sanat Bölümü, Oyuncu, Özel Efekt

Amy Tagliamonti, makyaj, sanat bölümü, oyuncu, Özel efekt.

Limitless (2015), Bull (2016), Manhattan Love Story (2014), Inside the Actors Studio (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alice Tagliamonti
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Makyaj 7.3 8,174
2016 Komedi Makyaj 6.9 10,856
2015 Suç Makyaj 7.8 54,720
2014 Dram Makyaj 8.3 63,112
2014 Komedi Makyaj 7.0 5,757

Kara Liste
2013 Suç Makyaj 8.1 150,085

Eğlence Boyutu
2012 Komedi Makyaj 5.4 12,754

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Makyaj 6.3 152,753
2010 Aksiyon Makyaj 5.7 114

Dedikoducu Kız
2007 Dram Makyaj 7.4 136,185
2004 Aksiyon Makyaj 5.2 860
2000 Aksiyon Özel Efekt 6.3 4,685
1999 Aksiyon Makyaj 7.9 8,276
1999 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
6.2 4,481
1994 Talk-Show Makyaj 8.7 4,593
1985 Belgesel Makyaj 8.0 632
Dizi Altyazıları
Vikings (11,580) True Detective (5,109) The Punisher (4,707) Luther (3,137) The Big Bang Theory (2,767) Supernatural (2,745) The Flash (1,950) Project Blue Book (1,920) Gotham (1,887) The Blacklist (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019