Giriş Kayıt
Cameron Pearce

Cameron Pearce


Cameron Pearce,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kanun Namına
2006 Aksiyon Çeşitli 6.0 101,851

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Çeşitli 6.6 74,080

Sakin Ol
2005 Komedi Çeşitli 5.7 64,081

Halka 2
2005 Korku Çeşitli 5.4 83,956

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Çeşitli 7.5 330,716
2004 Komedi Çeşitli 5.0 70,435
Dizi Altyazıları
Vikings (12,607) True Detective (6,215) The Punisher (5,901) The Big Bang Theory (3,437) Supernatural (3,415) Luther (2,606) Gotham (2,401) The Blacklist (1,936) Star Trek: Discovery (1,821) Project Blue Book (1,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019