Giriş Kayıt
Miquel Gelabert

Miquel Gelabert (65)


Oyuncu

Miquel Gelabert Bordoy, 01 Ocak 1954 Felanitx, Balearic Islands, İspanya doğumlu oyuncu.

Ceset (2012), (2007) El Greco (2007), (2002) Kasa 507 (2002), (2009) Kayıp (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Miquel Gelabert Bordoy
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1954
Doğum Yeri: Felanitx, Balearic Islands, İspanya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.8 456
2017 63 Oyuncu 5.5 31
2012 Dram Oyuncu 7.1 19

Ceset
2012 58 Gizem Oyuncu 7.6 45,063
2010 Dram Oyuncu 6.2 81

Kayıp
2009 55 Gerilim Oyuncu 6.0 976
2007 53 Biyografi Oyuncu 6.7 4,136
2006 52 Komedi Oyuncu 3.7 15

Bir Perinin Eğitimi
2006 52 Dram Oyuncu 6.4 780
2006 52 Dram Oyuncu 7.4 2,984

Haber Avı
2005 51 Aksiyon Oyuncu 4.4 358
2005 Dram Oyuncu 5.4 118
2004 50 Dram Oyuncu 6.3 96

Kasa 507
2002 48 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,227
2002 Komedi Oyuncu 6.5 56
2001 Oyuncu 7.4 1,103
2000 Oyuncu 5.6 579
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019