Giriş Kayıt
Ana Droeven

Ana Droeven


Yönetmen Asistanı

Ana Droeven, yönetmen asistanı.

Bir Kaçışın Güncesi (2006), Kudüs (2013), San Diego Yolu (2006), Pencere (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kudüs
2013 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.3 1,058

Pencere
2008 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 519

San Diego Yolu
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 627

Bir Kaçışın Güncesi
2006 Suç Yönetmen Asistanı 7.2 3,221

Kept and Dreamless
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 444
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019