Giriş Kayıt
Scott Dewis

Scott Dewis


Görsel Efekt

Scott Dewis, görsel efekt.

Odysseus & the Isle of Mists (2008), Lost (2004), Alias (2001), Mammoth (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Görsel Efekt 8.4 201,950
2008 Fantastik Görsel Efekt 3.4 594
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 660

Suikastçı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 79,410

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Görsel Efekt 8.4 50,397

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 296,651
2006 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 2,102
2004 Macera Görsel Efekt 8.4 442,159

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 48,614
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 41,266
2001 Macera Görsel Efekt 7.5 106,457
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018