Giriş Kayıt
Scott Dewis

Scott Dewis


Görsel Efekt

Scott Dewis, görsel efekt.

Odysseus & the Isle of Mists (2008), Lost (2004), Alias (2001), Mammoth (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Görsel Efekt 8.4 200,706
2008 Fantastik Görsel Efekt    
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 598

Suikastçı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 79,001

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Görsel Efekt 8.4 50,148

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 294,187
2006 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 1,858
2004 Macera Görsel Efekt 8.4 438,775

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 48,387
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 40,993
2001 Macera Görsel Efekt 7.5 105,949
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,503) Shameless (3,876) Bodyguard (2,266) Fear the Walking Dead (1,643) Castle Rock (1,624) Suits (1,358) The First (1,202) La Casa de Papel (1,104) The 100 (1,064) Mayans M.C. (869)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018