Giriş Kayıt
Asya Chakarova

Asya Chakarova (43)


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Asya Chakarova, 17 Ağustos 1975 Sofia, Bulgaristan doğumlu yönetmen asistanı, oyuncu.

Cehennem Melekleri 2 (2012), Belalı Tanık (2017), Barbar Conan 3D (2011), Herkül: Efsane Başlıyor (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1975
Doğum Yeri: Sofia, Bulgaristan
Diğer Bir İsmi: Asya Chakurova | Asya Turk
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Yarışı 4: Anarşinin Ötesinde
2018 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.3 1,424

Belalı Tanık
2017 42 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.9 150,449
2017 Komedi Yönetmen Asistanı 4.0 4,135
2017 42 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 12,248

Ölümcül Takip
2015 40 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.6 27,275
2015 40 Gerilim Yönetmen Asistanı 6.0 3,229
2015 40 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.5 1,056
2014 39 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.9 386

Cehennem Melekleri 3
2014 39 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 151,788

Herkül: Efsane Başlıyor
2014 39 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.2 49,589

Street Fighter: Katilin Yumruğu
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 9,213
2013 38 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 5,025

Kırmızı Kod
2013 38 Korku Yönetmen Asistanı 4.3 751
2013 38 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.4 21,773

Roswell İstilası
2013 38 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.2 408
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 5,162

Örümcekler
2013 38 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 3.4 3,737
2013 Korku Yönetmen Asistanı 2.7 350

Cehennem Melekleri 2
2012 37 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 272,544

Öcü
2012 37 Korku Yönetmen Asistanı 3.8 484
2012 37 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.2 1,466

Yabancı
2012 37 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 5,387

Kara Orman
2012 37 Fantastik Yönetmen Asistanı 4.1 948
2011 36 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 3.8 586

Barbar Conan 3D
2011 36 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 89,184
2011 36 Korku Yönetmen Asistanı 3.3 647
2011 36 Komedi Yönetmen Asistanı 1.9 997
2011 36 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 5.1 3,535
2011 36 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.1 906
2011 36 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.3 388
2010 35 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.1 791
2010 35 Fantastik Yönetmen Asistanı 3.6 818
2009 34 Korku Yönetmen Asistanı 4.8 4,199

Garez 3
2009 34 Korku Yönetmen Asistanı 4.8 15,181
2009 34 Aksiyon Yönetmen Asistanı 2.9 1,347

Adım Adım Komplo
2009 34 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 17,996
2009 34 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 8,386

Karabasan 3
2008 33 Korku Yönetmen Asistanı 4.9 4,270
2008 33 Fantastik Yönetmen Asistanı 3.4 1,126

Yılanlar
2008 33 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.8 571
2008 33 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 3.5 784

Lanetli Tepeye Dönüş
2007 32 Korku Yönetmen Asistanı 4.6 8,515
2007 32 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 2.9 278

Kara Göl 2
2007 Korku Çeşitli 3.2 5,660
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 2.6 1,216
2006 Macera Yönetmen Asistanı 3.6 396

Volkanik Afet
2006 31 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.8 687
2006 31 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.6 5,193
2005 Dram Yönetmen Asistanı 3.3 734
2004 29 Aksiyon Yönetmen Asistanı 2.6 879

Boa Pitona Karşı
2004 29 Aksiyon Yönetmen Asistanı 2.9 3,525
2004 29 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.1 1,775
2003 28 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.3 649
2003 28 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.4 569
2003 28 Korku Yönetmen Asistanı 4.0 1,292
2002 27 Biyografi Çeşitli 6.7 2,358
2002 27 Dram Oyuncu 6.1 181
Film Altyazıları
Venom (3,065) A Simple Favor (2,761) First Man (1,982) Roma (1,503) Between Worlds (1,271) Lukas (1,013) The Predator (1,006) Sky Hunter (864) Mowgli (792) Goosebumps 2: Haunted Halloween (715)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,955) Vikings (2,876) The Flash (1,891) Supergirl (1,651) Supernatural (1,396) Counterpart (1,112) La Casa de Papel (864) Friends (717) The Big Bang Theory (707) Doctor Who (677)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018