Giriş Kayıt
Rafa Montesinos

Rafa Montesinos


Yönetmen, Editör

Rafa Montesinos, yönetmen, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen 5.6 40
2017 Dram Yönetmen 6.0 53
2014 Yönetmen 6.1 229

Garip Aşk
2013 Komedi Editör 5.4 103
2012 Editör 7.8 9
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,897) Arrow (1,533) Outlander (1,245) Supernatural (1,038) Titans (876) Better Call Saul (845) La Casa de Papel (837) The Last Ship (837) Doctor Who (762) Kidding (609)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018