Giriş Kayıt
Rafa Montesinos

Rafa Montesinos


Yönetmen, Editör

Rafa Montesinos, yönetmen, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen 5.7 51
2017 Dram Yönetmen 6.0 56
2014 Yönetmen 6.1 232

Garip Aşk
2013 Komedi Editör 5.4 103
2012 Editör 7.8 9
2009 Dram Yönetmen    
Film Altyazıları
Suspiria (5,255) Hunter Killer (4,238) Ashes in the Snow (2,918) First Man (2,629) A Star Is Born (2,493) Der Hauptmann (1,955) Keepers (1,707) Replicas (1,506) Venom (1,455) Bird Box (1,063)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,973) Vikings (6,788) The Big Bang Theory (2,390) Black Mirror (1,758) Outlander (1,554) Gotham (1,454) Peaky Blinders (1,079) Nightflyers (1,067) La casa de papel (1,056) Friends (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019