Giriş Kayıt
Alex Brownell

Alex Brownell


Görsel Efekt

Alex Brownell, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Alexandra Brownell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 178,727
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 2,650

Xxx 2
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 63,182

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 381,832

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 411,021

Kahraman
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 164,774
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,116) The Flash (2,223) This Is Us (2,163) Star Trek: Discovery (2,091) Vikings (1,245) The Blacklist (892) Arrow (875) American Gods (875) The OA (870) Love, Death & Robots (734)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019