Giriş Kayıt
Matthew Mason

Matthew Mason


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Matthew Mason, yönetmen asistanı, oyuncu.

Kesinlikle, Belki (2008), Kirli Para (2014), Benimle Evlenir Misin? (2008), The OA (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matt Mason
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen Asistanı 4.1 685
2017 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.0 3,948
2017 Dram Yönetmen Asistanı 5.3 1,731
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 51,028
2016 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 57,879
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 10,505
2015 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 7,974
2015 Suç Yönetmen Asistanı 6.7 53,374

Kirli Para
2014 Suç Yönetmen Asistanı 7.1 128,985
2014 Dram Yönetmen Asistanı 8.3 62,500

Sen Gitmeden Önce
2012 Dram Yönetmen Asistanı 6.0 4,028

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 135,702

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 4.9 18,143

Müzik Asla Durmaz
2011 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 7,044
2011 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 17,009

Son Gece
2010 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 43,969
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 88,557

Zorlu Görev
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 159,244

Doktor Ölüm
2010 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.7 24,442

Uzaklara Gidelim
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 49,201

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 69,646

Zafer ve Gurur
2008 Suç Yönetmen Asistanı
Çeşitli
6.7 56,530

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 173,682

Mistik Olay
2008 Dram Yönetmen Asistanı 5.0 181,428

Kesinlikle, Belki
2008 Komedi Oyuncu
Yönetmen Asistanı
7.2 142,880

Benimle Evlenir Misin?
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 141,100
2008 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 565

On Emir
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 5.0 15,888

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Yönetmen Asistanı 7.1 161,625

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.0 572,019

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 131,224

Sanırım Karımı Seviyorum
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 15,777

Dedikoducu Kız
2007 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 134,927

Şöhret
2006 Biyografi Çeşitli 5.5 4,420

Köstebek
2006 Suç Çeşitli 8.5 1,039,871

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Çeşitli 6.0 73,118
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 37,081

Münih
2005 Dram Çeşitli 7.6 195,077
2005 Belgesel Çeşitli 7.2 8,371

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Çeşitli 6.5 378,064

Kırık Çiçekler
2005 Komedi Çeşitli 7.2 90,444

Çevirmen
2005 Gizem Çeşitli 6.4 92,088

Mançuryalı Aday
2004 Dram Çeşitli 6.6 95,755
2004 Aksiyon Çeşitli 4.5 37,124

Doğum
2004 Dram Çeşitli 6.1 32,395
2004 Dram Çeşitli 4.5 3,070

Hayali Kahramanlar
2004 Komedi Çeşitli 7.2 9,089

Helen İle Büyümek
2004 Komedi Çeşitli 6.0 33,561

Hababam Rock
2003 Komedi Çeşitli 7.1 237,502

Asabiyim
2003 Komedi Çeşitli 6.2 188,062
2002 Komedi Çeşitli 4.8 662
2000 Komedi Çeşitli 7.6 6,135
1975 Komedi Yönetmen Asistanı 8.1 38,136
Dizi Altyazıları
Vikings (9,802) Supernatural (4,032) Titans (2,196) The Gifted (1,429) The Big Bang Theory (1,290) La Casa de Papel (1,095) Manifest (1,066) Black Mirror (1,036) Peaky Blinders (964) Friends (866)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018