Giriş Kayıt
Matthew Mason

Matthew Mason


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Matthew Mason, yönetmen asistanı, oyuncu.

Kesinlikle, Belki (2008), Kirli Para (2014), Benimle Evlenir Misin? (2008), The OA (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matt Mason
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen Asistanı 4.6 442
2017 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.0 3,814
2017 Dram Yönetmen Asistanı 5.3 1,718
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 49,769
2016 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 56,937
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 10,101
2015 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 7,893
2015 Suç Yönetmen Asistanı 6.7 53,012

Kirli Para
2014 Suç Yönetmen Asistanı 7.1 127,916
2014 Dram Yönetmen Asistanı 8.3 61,866

Sen Gitmeden Önce
2012 Dram Yönetmen Asistanı 6.0 4,017

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 135,249

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 4.9 18,043

Müzik Asla Durmaz
2011 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 6,989
2011 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 16,718

Son Gece
2010 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 43,773
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 88,049

Zorlu Görev
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 158,583

Doktor Ölüm
2010 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.7 24,316

Uzaklara Gidelim
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 48,993

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 69,318

Zafer ve Gurur
2008 Suç Yönetmen Asistanı
Çeşitli
6.7 56,359

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 172,871

Mistik Olay
2008 Dram Yönetmen Asistanı 5.0 180,727

Kesinlikle, Belki
2008 Komedi Oyuncu
Yönetmen Asistanı
7.2 142,263

Benimle Evlenir Misin?
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 140,202
2008 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 564

On Emir
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 5.0 15,829

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Yönetmen Asistanı 7.1 160,732

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.0 568,933

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 130,706

Sanırım Karımı Seviyorum
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 15,694

Dedikoducu Kız
2007 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 133,889

Şöhret
2006 Biyografi Çeşitli 5.5 4,399

Köstebek
2006 Suç Çeşitli 8.5 1,031,211

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Çeşitli 6.0 72,913
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 36,936

Münih
2005 Dram Çeşitli 7.6 194,234
2005 Belgesel Çeşitli 7.2 8,326

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Çeşitli 6.5 375,879

Kırık Çiçekler
2005 Komedi Çeşitli 7.2 89,985

Çevirmen
2005 Gizem Çeşitli 6.4 91,806

Mançuryalı Aday
2004 Dram Çeşitli 6.6 95,212
2004 Aksiyon Çeşitli 4.5 36,860

Doğum
2004 Dram Çeşitli 6.1 32,252
2004 Dram Çeşitli 4.5 3,064

Hayali Kahramanlar
2004 Komedi Çeşitli 7.2 9,048

Helen İle Büyümek
2004 Komedi Çeşitli 6.0 33,413

Hababam Rock
2003 Komedi Çeşitli 7.1 235,986

Asabiyim
2003 Komedi Çeşitli 6.2 187,110
2002 Komedi Çeşitli 4.8 662
2000 Komedi Çeşitli 7.6 6,080
1975 Komedi Yönetmen Asistanı 8.1 37,840
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018