Giriş Kayıt
Chloe Bailey

Chloe Bailey (20)


Oyuncu

Chloe Bailey, 01 Temmuz 1998 Atlanta, Georgia, ABD doğumlu oyuncu.

Tatlı Sahtekar (2003), Gospel Hill (2008), Meet the Browns (2008), Quincy (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Temmuz 1998
Doğum Yeri: Atlanta, Georgia, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 20 Belgesel Oyuncu 7.7 2,031
2018 Komedi Oyuncu 6.5 2,459
2016 Müzik Oyuncu 8.1 1,742
2012 14 Aile Oyuncu 6.5 2,507

Neşeli Gürültü
2012 14 Komedi Oyuncu 5.7 7,506
2008 10 Komedi Oyuncu 4.2 6,189
2008 10 Dram Oyuncu 5.4 815

Hayatımın Tatili
2006 8 Macera Oyuncu 6.5 25,769

Tatlı Sahtekar
2003 5 Komedi Oyuncu 5.5 6,360
Dizi Altyazıları
True Detective (4,779) Shameless (3,748) Vikings (2,111) Inside No. 9 (1,651) Counterpart (1,492) Project Blue Book (1,341) The Blacklist (1,208) Arrow (1,186) The Flash (1,160) This Is Us (769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019