Giriş Kayıt
Massimiliano Ubaldi

Massimiliano Ubaldi


Dublör, Oyuncu

Massimiliano Ubaldi, dublör, oyuncu.

Serseri Mayınlar (2010), Suburra: la serie (2017), Baba Joe (1982), Cenova (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Dublör 4.6 225

Dünyanın Bütün Parası
2017 Biyografi Dublör 6.8 56,971
2017 Aksiyon Dublör 4.8 3,268
2017 Komedi Dublör 5.0 238
2017 Aksiyon Dublör 8.0 5,264

Suikastçı
2017 Aksiyon Dublör 6.2 55,663
2017 Gerilim Dublör 6.1 10,053
2016 Gizem Dublör 5.7 286
2016 Aksiyon Dublör 5.7 37,018
2016 Komedi Dublör 4.7 58,908
2016 Dram Dublör 5.6 2,753
2015 Aksiyon Dublör 5.3 52,789
2015 Aksiyon Dublör 6.8 346,762
2015 Dram Dublör 6.2 850

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Dublör 7.3 235,779

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Dublör 7.4 629,860
2015 Biyografi Oyuncu 6.8 56
2015 Dram Oyuncu
Dublör
   
2014 Komedi Dublör 5.5 374
2014 Komedi Dublör 5.2 1,496
2014 Dram Dublör 3.9 650
2014 Suç Dublör 8.7 20,781
2014 Dram Dublör 4.6 4,133
2013 Komedi Dublör 7.2 6,602
2013 Dram Dublör 6.4 24,577
2013 Komedi Dublör 4.1 504
2013 Dram Dublör 5.8 10,052

Bir Katliam Romanı
2012 Dram Dublör 7.2 1,823
2012 Aksiyon Dublör 6.7 6,451
2011 Komedi Dublör 6.2 705
2011 Dram Dublör 7.8 5,259
2011 Dram Oyuncu
Dublör
6.5 76
2011 Komedi Dublör 6.2 19
2011 Komedi Dublör 5.5 1,305
2011 Suç Dublör
Oyuncu
7.9 2,790

Turist
2010 Aksiyon Dublör 6.0 203,969
2010 Komedi Dublör 6.2 605

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör 6.6 251,203

Aşk Çeşmesi
2010 Komedi Dublör 5.6 56,733

Serseri Mayınlar
2010 Komedi Dublör 7.3 10,315
2009 Biyografi Dublör 5.5 144

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Dublör 6.7 248,692
2008 Suç Dublör 8.6 4,422

Cenova
2008 Dram Dublör 6.1 5,922
2008 Aksiyon Dublör 6.0 16,977

Bakireler Diyarı
2007 Dram Dublör 4.8 7,171
2007 Dram Dublör 7.7 234
2007 Dram Dublör 7.3 65
2007 Tarihi Dublör 4.4 180

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 Dram Dublör 6.8 9,260
2006 Dram Dublör 5.1 444
2006 Biyografi Dublör 6.2 1,382
2006 Dram Dublör 6.8 64

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Dublör 6.9 301,716

Timsah
2006 Komedi Dublör 6.7 4,334
2005 Macera Dublör 6.5 48,947
2005 Biyografi Oyuncu
Dublör
6.9 1,072
2005 Dram Dublör 5.6 524

Roma
2005 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.8 137,953
2005 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.5 1,511
2005 Dublör 3.5 108

Ocean's 12
2004 Suç Dublör 6.5 327,073
2004 Korku Dublör 5.1 31,341
2004 Dram Dublör 7.1 397

Rest
2004 Gizem Dublör 4.9 4,609

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 Dram Dublör 7.2 198,401
2003 Dram Dublör 7.8 661

Günahların Bekçisi
2003 Aksiyon Dublör 5.2 16,181

İtalya'da Aşk
2003 Macera Dublör 5.5 32,487

Five Moons Plaza
2003 Dram Oyuncu
Dublör
6.1 682

Mavi Yalanlar
2002 Dram Dublör 6.2 940

İsyan
2002 Aksiyon Dublör 7.5 292,972

Pinokyo
2002 Komedi Dublör 4.3 7,162

New York Çeteleri
2002 Suç Dublör 7.5 365,999
2002 Dram Dublör 4.3 205
2001 Gerilim Dublör 4.2 2,450
2000 Aksiyon Dublör 6.6 71,857
2000 Aksiyon Dublör 7.1 39
1999 Dram Dublör 6.7 900
1999 Suç Dublör 8.5 2,260

Günışığı
1996 Aksiyon Dublör 5.9 60,537
1996 Dram Dublör 4.2 157

Baş Belaları
1994 Komedi Oyuncu
Dublör
6.1 3,217
1994 Komedi Dublör 5.4 425

Şiddet Yılı
1991 Aksiyon Dublör 5.7 2,157
1991 Dram Oyuncu
Dublör
6.6 718
1990 Suç Dublör 8.1 470
1990 Oyuncu
Dublör
6.7 247
1988 Gerilim Oyuncu
Dublör
5.1 198

Günaha Son Çağrı
1988 Dram Dublör 7.6 45,649
1987 Suç Dublör 8.6 833
1985 Dram Dublör 7.4 361

Baba Joe
1982 Aksiyon Dublör 6.4 6,421
1980 Korku Dublör 5.3 4,586
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019