Giriş Kayıt
Emil Tsolov

Emil Tsolov


Dublör, Oyuncu

Emil Tsolov, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Emil Tzolov
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Dublör 4.7 8,456
2009 Aksiyon Dublör 4.4 2,616

Venedik'te Dehşet
2008 Korku Dublör 2.5 1,690

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Dublör 6.0 8,794

Kontrat
2006 Dram Dublör 5.7 22,352
2005 Gerilim Dublör 6.0 802
2005 Aksiyon Dublör 3.5 395

Kontrol
2004 Suç Dublör 6.2 6,799

Durdurulamayan
2004 Aksiyon Oyuncu 5.0 4,482

Mahşer Treni
2002 Aksiyon Dublör 4.0 6,795
2001 Aksiyon Dublör 4.6 728
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019