Giriş Kayıt
Eric Supensky

Eric Supensky


Oyuncu, Sanat Yönetmeni, Makyaj, Özel Efekt

Eric Supensky, oyuncu, sanat yönetmeni, makyaj, Özel efekt.

Jackie (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 6.7 63,077
2015 Belgesel Oyuncu 7.9 424
2015 Oyuncu 7.9 1,842
2012 Dram Sanat Yönetmeni 5.9 55
2012 Komedi Oyuncu 8.2 33,789
2006 Dram Makyaj 6.2 47
2004 Korku Özel Efekt 4.6 483
Dizi Altyazıları
Vikings (9,684) Supernatural (3,970) Titans (2,148) The Gifted (1,404) The Big Bang Theory (1,267) La Casa de Papel (1,067) Manifest (1,060) Black Mirror (1,007) Peaky Blinders (943) Friends (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018