Giriş Kayıt
Takashi Kondô

Takashi Kondô (43)


Oyuncu

Takashi Kondô, 11 Mayıs 1979 Nagoya, Japonya doğumlu oyuncu.

Naruto: Shippûden (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Mayıs 1979
Doğum Yeri: Nagoya, Japonya
Diğer Bir İsmi: Takashi Kondou
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Animasyon Oyuncu    
2020 Animasyon Oyuncu 7.8 317
2017 Animasyon Oyuncu 6.7 22,090
2016 Animasyon Oyuncu 7.7 4,384
2013 Animasyon Oyuncu 8.0 7,262
2013 Animasyon Oyuncu 8.1 597
2011 Animasyon Oyuncu 7.6 80
2011 32 Animasyon Oyuncu 5.6 1,221
2011 Animasyon Oyuncu 7.6 1,447
2010 Animasyon Oyuncu 6.6 2,457
2008 Animasyon Oyuncu 5.8 481
2007 Animasyon Oyuncu 5.5 56
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 14,092
2007 Animasyon Oyuncu 7.1 547
2007 Animasyon Oyuncu 8.7 129,862
2007 Oyuncu    
2006 27 Animasyon Oyuncu 7.1 4,427
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 55
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 1,129
2005 Animasyon Oyuncu 6.1 218
2004 25 Animasyon Oyuncu 6.9 611
2004 Animasyon Oyuncu 8.6 49,949
2003 Animasyon Oyuncu 7.4 758
2002 Animasyon Oyuncu 8.4 105,136

Pokemon: Advanced Generation
2002 Oyuncu 7.2 20
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023