Giriş Kayıt
Tetsuo Gensho

Tetsuo Gensho


Yapımcı

Tetsuo Gensho, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 5.9 794
2006 Animasyon Yapımcı 7.5 3,950
2005 Animasyon Yapımcı 7.6 94
2005 Animasyon Yapımcı 6.0 118
2005 Animasyon Yapımcı 7.6 156
2003 Animasyon Yapımcı 7.1 434
2002 Animasyon Yapımcı 7.4 3,784
1999 Aksiyon Yapımcı 6.4 137
1997 Animasyon Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019