Giriş Kayıt
Anna Boden

Anna Boden


Yönetmen, Senarist, Editör

Anna Boden, yönetmen, senarist, editör.

Kaptan Marvel (2019), It's Kind of a Funny Story (2010), Tepetaklak Nelson (2006), Billions (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaptan Marvel
2019 Aksiyon Yönetmen
Senarist
7.2 180,408
2017 Dram Yönetmen
Senarist
6.1 3,718
2016 Dram Yönetmen 8.4 51,138
2015 Dram Senarist
Yönetmen
6.4 16,845
2014 Dram 5.8 2,746
2014 Dram Yönetmen 8.0 32,676

Soguk Gece
2013 Suç 5.7 8,198
2010 Komedi Yönetmen 8.1 13,207
2010 Komedi Yönetmen
Senarist
Editör
7.1 124,702
2009 Dram Editör 6.5 550

Kese Kağıtlı Katil
2008 Komedi 6.0 4,015
2008 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Editör
7.2 4,409

Tepetaklak Nelson
2006 Dram Editör
Yapımcı
Senarist
7.2 80,000

Pofuduk Koltuk
2005 Komedi 6.5 4,615
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,834) This Is Us (2,595) Star Trek: Discovery (2,320) Gotham (1,785) The Flash (1,456) American Gods (1,337) Vikings (1,333) The OA (1,083) The Blacklist (975) Arrow (812)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019