Giriş Kayıt
Sheila González

Sheila González (33)


Oyuncu

Sheila González González, 01 Ocak 1986 İspanya doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Sheila González González
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1986
Doğum Yeri: İspanya
Diğer Bir İsmi: Xeila González
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Oyuncu 5.7 406
2002 Komedi Oyuncu 2.3 316
2000 Oyuncu 5.6 569
2000 Oyuncu 6.9 133
1999 Oyuncu 6.0 267
1997 Oyuncu 3.5 295
1997 Dram Oyuncu 5.4 14
1996 Komedi Oyuncu 6.4 77
1995 Oyuncu 5.2 481
1994 Komedi Oyuncu 6.1 317
1994 Komedi Oyuncu 4.3 102
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019