Giriş Kayıt
Nazneen Contractor

Nazneen Contractor (36)


Oyuncu

Nazneen Contractor, 26 Ağustos 1982 Mumbai, Hindistan doğumlu oyuncu.

2010 yılının Nisan ayında Carlo Rota ile evlendi.

Ransom (2017), Seance: The Summoning (2011), (2013) Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru (2013), (2007) Rules of Engagement (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ağustos 1982
Doğum Yeri: Mumbai, Hindistan
Burcu: Başak
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu 6.2 19
2018 Animasyon Oyuncu 4.7 1,856
2017 35 Suç Oyuncu 6.4 22,658
2017 Dram Oyuncu 5.1 148
2017 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,574
2015 Dram Oyuncu 6.8 24,291
2014 Dram Oyuncu 7.3 3,729

Aşka Tutunanlar
2014 32 Dram Oyuncu 4.3 1,782

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 31 Aksiyon Oyuncu 7.7 442,885
2012 30 Fantastik Oyuncu 2.7 470
2011 29 Korku Oyuncu 3.5 730
2011 Komedi Oyuncu 3.5 348
2011 Dram Oyuncu 7.9 106,726
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 25,045
2008 Aksiyon Oyuncu 7.1 738
2007 Komedi Oyuncu 7.3 29,711
2002 20 Dram Oyuncu 7.6 1,218
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 162,162
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,646) Supernatural (2,529) Love, Death & Robots (2,365) The Passage (2,190) American Gods (2,113) Vikings (1,705) Star Trek: Discovery (1,217) The Blacklist (1,190) Shameless (1,122) Project Blue Book (1,055)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019