Giriş Kayıt
John Yuan

John Yuan (45)


Oyuncu

John Yuan, 14 Aralık 1973 doğumlu oyuncu.

Sahte Polis (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Aralık 1973
Diğer Bir İsmi: Juan Yaun
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 43 Komedi Oyuncu 5.7 5,356
2015 42 Komedi Oyuncu 5.1 2,108
2015 Komedi Oyuncu 7.8 14,004
2015 42 Komedi Oyuncu 4.5 1,138
2013 40 Komedi Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 7.3 796

Sahte Polis
2009 36 Komedi Oyuncu 5.8 57,830
2003 Komedi Oyuncu 8.8 257,659
2003 30 Suç 6.3 3,684
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019