Giriş Kayıt
Yuriy Dumchev

Yuriy Dumchev (57)


Oyuncu

Yuriy Eduardovitch Dumchev, 05 Ağustos 1958 Voronezhskaya oblast, USSR doğumlu oyuncu.

Khottabych (2006) yapımıyla biliniyor.

Yuriy Dumchev, 10 Şubat 2016 tarihinde (57 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Yuriy Eduardovitch Dumchev
Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1958
Ölüm Tarihi: 10 Şubat 2016
Doğum Yeri: Voronezhskaya oblast, USSR
Diğer Bir İsmi: Yu. Dumchev | Yu.Dumchev
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tanrı Olmak Zor İş
2013 55 Dram Oyuncu 6.7 3,851

Moskova Rüzgarı
2007 49 Gerilim Oyuncu 5.2 607
2004 46 Romantik Oyuncu 5.8 12

Kızıl Yılan
2003 45 Macera Oyuncu 2.1 407

Rus İşi
2003 45 Komedi Oyuncu 4.3 292
2002 Suç Oyuncu 8.4 8,570
2002 44 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,399
1987 29 Komedi Oyuncu 7.9 2,390
Dizi Altyazıları
Vikings (11,569) The Punisher (5,473) True Detective (3,538) Supernatural (3,068) The Big Bang Theory (3,054) Luther (2,438) Gotham (2,151) The Blacklist (1,625) Star Trek: Discovery (1,556) Project Blue Book (1,549)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019