Giriş Kayıt
Anu Dhawan

Anu Dhawan


Oyuncu

Anu Dhawan, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Annu Dhawan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Oyuncu 6.7 94
1993 Suç Oyuncu 7.8 1,972
1983 Aksiyon Oyuncu    
1983 Dram Oyuncu 6.6 122
1982 Dram Oyuncu 6.8 170
1981 Aksiyon Oyuncu 6.4 25
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,565) Shameless (2,205) Fear the Walking Dead (1,870) Suits (1,699) Castle Rock (1,587) Bodyguard (1,496) La Casa de Papel (1,402) The Sinner (1,338) Mayans M.C. (1,196) The 100 (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018