Giriş Kayıt
Jennifer L. Smith

Jennifer L. Smith (48)


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Jennifer L. Smith, 11 Ocak 1971 Laramie, Wyoming, ABD doğumlu oyuncu yönetmeni, casting.

Öldüren Sis (2007), Tetikçi (2006), Kadın Aklı Erkek Aklı (2009), Cinayet Gecesi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ocak 1971
Doğum Yeri: Laramie, Wyoming, ABD
Diğer Bir İsmi: Jennifer Smith | Jen Smith | Jennifer Smth
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pes Etme
2017 46 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.0 31,652

Mucize
2017 46 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.0 105,211
2017 46 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 8.3 13
2015 44 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 1,516

Altınlı Kadın
2015 44 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 47,601

Son Şövalyeler
2015 44 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 35,219

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 43 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 47,554
2014 Dram Casting 6.7 3,414

Diriliş
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 14,392
2014 43 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.3 7,154

Boynuzlar
2013 42 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 69,011
2013 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.6 6,683

Şeytan Düğümü
2013 42 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.1 18,206
2013 42 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 379
2013 42 Aile Oyuncu Yönetmeni 7.0 2,836

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 180,690
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 9,241

İnziva
2011 40 Gerilim Casting 5.8 10,411
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 1,243
2010 39 Aksiyon Casting 6.2 29,039
2010 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.2 7,507
2010 39 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 1,473

Kiminle Evlendim
2010 39 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 81,365

Paten Diyarı
2010 39 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 2,057

Sihirli Oyuncaklar
2010 39 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.3 3,047
2009 38 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.5 1,249

Zaman Yolcusunun Karısı
2009 38 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 130,838

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 38 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 187,354

Aşk Olur
2009 38 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 28,519
2009 38 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 6.3 1,298
2009 38 Macera Casting 5.7 851

The Answer Man
2009 38 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 6,084

Soraya'yı Taşlamak
2008 37 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.0 16,886
2008 37 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.8 57,218

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 37 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.0 56,563

Kartal Göz
2008 37 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 165,563

Ekspres
2008 37 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.3 18,512

Aynalar
2008 37 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.2 96,143

Aşkın Yaşı Yok
2008 37 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 21,720

Öldür.com
2008 37 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.2 44,925

Tımarhane
2008 37 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.1 3,185

Henry Poole Buradaydı
2008 37 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 11,803

Pittsburgh Sırları
2008 37 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.4 2,967

Öldüren Sis
2007 36 Korku Oyuncu Yönetmeni 7.2 256,974

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 36 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 24,164

Ölüm Emri
2007 36 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.8 65,717

Sevgi Ziyafeti
2007 36 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 15,300

Aman Tanrım
2007 36 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 129,122

Cinayet Gecesi
2007 36 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.2 166,723
2007 36 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.6 1,093
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 321

Ölü Kız
2006 35 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 13,732

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 35 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni
Casting
6.7 178,132
2006 35 Komedi Casting
Oyuncu Yönetmeni
6.0 21,565

Sen, Ben ve Dupree
2006 35 Komedi Casting 5.6 74,334

Son Öpücük
2006 35 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 39,793

Tetikçi
2006 35 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 219,366

Sihirbaz
2006 35 Dram Casting 7.6 333,972

Kutup Macerası
2006 35 Macera Casting 7.3 55,875

Şanslı Slevin
2006 35 Suç Casting 7.8 286,316
2006 Suç Casting 8.7 588,219

Arapsaçı
2005 34 Komedi Casting 6.4 13,332

Beni Keşfet
2005 34 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.3 2,701

Mozart Ve Balina
2005 34 Komedi Casting 6.9 8,237

Uçuş Planı
2005 34 Aksiyon Casting 6.3 141,834

Mağara
2005 34 Aksiyon Casting 5.1 32,584

Aşkı Ararken
2005 34 Dram Casting 6.4 22,576
2005 34 Komedi Casting 6.8 27,061

Halka 2
2005 34 Korku Casting 5.4 84,310

Hep Seni Aradım
2004 33 Dram Casting 7.0 49,660

Anka'nın Uyanışı
2004 33 Aksiyon Casting 6.1 49,386

Son Perde
2004 33 Komedi Casting 5.7 3,986

Şüpheli Yok
2004 33 Suç Casting 5.9 17,965

Hayatın Benim
2004 33 Suç Casting 6.2 73,400
2004 33 Dram Casting 6.0 1,221

Sisler Evi
2003 32 Dram Casting 7.6 61,264

İnsan Lekesi
2003 32 Dram Casting 6.3 27,761

Jüri
2003 32 Dram Casting 7.1 84,808

Karanlıklar Ülkesi
2003 32 Aksiyon Casting 7.0 236,784

İyi Evlat!
2003 32 Komedi Casting 5.1 3,790

Kaleyi Fethetmek
2003 32 Dram Casting 7.0 6,462

Kor
2003 32 Aksiyon Casting 5.5 85,137

Zor Seçim
2003 32 Komedi Casting 5.4 6,232

Baskı
2002 31 Dram Casting 6.8 107,082

Şeref Ve Cesaret
2002 31 Dram Casting 6.3 48,040
2002 31 Dram Casting 6.4 15,131

Majestic
2001 30 Dram Casting 6.9 49,314

Son Kale
2001 30 Aksiyon Casting 6.9 64,581
- Dram Oyuncu Yönetmeni    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019