Giriş Kayıt
John Mernit

John Mernit


Yapımcı

John Mernit, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Belgesel Yapımcı    
2007 Belgesel Yapımcı 7.0 71
2007 Belgesel Yapımcı 6.6 24
2006 Belgesel Yapımcı 7.7 238
2005 Belgesel Yapımcı 7.1 73
2004 Belgesel Yapımcı 7.4 779
2004 Belgesel Yapımcı 7.8 283
2002 Belgesel Yapımcı 7.9 598
1985 Belgesel Yapımcı
8.1 243
Dizi Altyazıları
True Detective (7,593) Shameless (3,709) Vikings (2,306) Inside No. 9 (1,787) Counterpart (1,284) The Blacklist (1,190) Shooter (1,112) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (855)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019