Giriş Kayıt
Katherine Huang

Katherine Huang


Kostümcü, Oyuncu

Katherine Huang, kostümcü, oyuncu.

Matador (2005), Extract (2009), Wonderland (2003), Vahşi Şeyler 2 (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 41,935
2008 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 16,001

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.7 436,629
2006 Dram Oyuncu
6.1 833

Matador
2005 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 42,224
2005 Komedi Kostüm Bölümü 6.0 4,393

Vahşi Şeyler 2
2004 Suç Kostüm Bölümü 4.6 6,114

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 221,555
2003 Suç Kostüm Bölümü 6.6 20,033

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Kostüm Bölümü 8.1 83,088
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018