Giriş Kayıt
Ian Britton

Ian Britton


Görsel Efekt, Animasyon

Ian Britton, görsel efekt, animasyon.

Büyük Hata (2009), Gezgin Pantolon Kardeşliği (2005), Into the Badlands (2015), Çık Aramızdan (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 7,134
2016 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 4.8 5,139
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 34,326

Suyun Yüzeyinde
2014 Dram Görsel Efekt 6.8 146

Yunus Masalı 2
2014 Dram Görsel Efekt 6.4 7,499
2013 Dram Görsel Efekt 5.7 408

Şeytan Düğümü
2013 Biyografi Görsel Efekt 6.1 18,492
2013 Korku Görsel Efekt 7.2 33,882
2013 Suç Görsel Efekt 8.5 200,436
2012 Dram Görsel Efekt 6.1 2,858

Ölümcül Deney 5: İntikam
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 124,525

Testere 3D: Final
2010 Korku Görsel Efekt 5.6 82,936

Paten Diyarı
2010 Dram Görsel Efekt 5.8 2,061

Büyük Hata
2009 Dram Görsel Efekt 6.3 64,691

Tapınma
2008 Dram Görsel Efekt 6.3 2,987

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 42,062

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 172,362

Çık Aramızdan
2007 Komedi Görsel Efekt 5.3 36,042
2006 Dram Görsel Efekt 7.0 769
2006 Dram Görsel Efekt 6.3 2,867

Ormanın Esrarı
2006 Korku Görsel Efekt 5.7 10,110

Yaratıklar
2006 Komedi Görsel Efekt 6.5 69,304

Matador
2005 Komedi Görsel Efekt 6.8 42,529
2005 Dram Görsel Efekt 6.9 1,009

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Görsel Efekt 6.2 86,808

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 26,702

Gezgin Pantolon Kardeşliği
2005 Komedi Görsel Efekt 6.5 50,629
2004 Aile Görsel Efekt 7.2 1,650

New York Zamanı
2004 Komedi Görsel Efekt 4.9 20,208
2003 Dram Görsel Efekt 6.6 488

Kusursuz Soygun
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 9,008
2003 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 4.2 2,916
2003 Macera Görsel Efekt 7.7 406

Genç Hitler
2002 Dram Görsel Efekt 6.6 6,685
2002 Dram Görsel Efekt 6.1 623
2002 Suç Görsel Efekt 6.9 2,238
2002 Biyografi Görsel Efekt 6.6 422
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 3,578
2001 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 8,506
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 1,508
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 531,314

Macera Peşinde
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 2,331

Gizem Avcısı
1999 Fantastik Görsel Efekt 6.6 5,378
1999 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.1 1,104
1999 Dram Görsel Efekt 6.8 363
1998 Aksiyon Görsel Efekt 3.0 1,553
1998 Suç Görsel Efekt 5.3 1,084
1998 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.9 607
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 3,520
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 8,361
1996 Dram Görsel Efekt 8.4 387
1994 Macera Görsel Efekt 8.1 5,513
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (431,412) American Gods (3,147) Supernatural (1,973) Gotham (1,951) The Big Bang Theory (1,843) Into the Badlands (1,830) Vikings (1,584) This Is Us (1,069) The Blacklist (1,001) Star Trek: Discovery (949)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019