Giriş Kayıt
Brad Blackbourn

Brad Blackbourn


Görsel Efekt, Görüntü Yönetmeni

Brad Blackbourn, görsel efekt, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat
2017 Korku Görsel Efekt 6.6 167,331

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 104,588
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 341,372

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Görsel Efekt 7.8 376,440

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 380,231

Sefiller
2012 Dram Görsel Efekt 7.6 277,650

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 262,277

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 223,840

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 1,340,768

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 233,900

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 622,304

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 664,759

Uzaylıların Şafağı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 91,518
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,008,797

Despero
2008 Macera Görüntü Yönetmeni
Görsel Efekt
6.1 33,559
2008 Animasyon Görsel Efekt 7.6 364,578

Fare Şehri
2006 Animasyon Görüntü Yönetmeni
Görsel Efekt
6.6 98,940

Köpekbalığı Hikayesi
2004 Animasyon Görsel Efekt 6.0 150,063

Hayalet Gemi
2002 Korku Görsel Efekt 5.5 84,350

Kurda Tuzak
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 98,177
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018