Giriş Kayıt
Brad Blackbourn

Brad Blackbourn


Görsel Efekt, Görüntü Yönetmeni

Brad Blackbourn, görsel efekt, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat
2017 Korku Görsel Efekt 6.6 164,528

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 103,409
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 338,746

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Görsel Efekt 7.8 373,706

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 377,117

Sefiller
2012 Dram Görsel Efekt 7.6 275,828

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 260,886

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 222,675

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 1,330,090

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 232,670

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 616,286

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 657,906

Uzaylıların Şafağı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 91,110
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,002,096

Despero
2008 Macera Görüntü Yönetmeni
Görsel Efekt
6.1 33,359
2008 Animasyon Görsel Efekt 7.6 361,126

Fare Şehri
2006 Animasyon Görüntü Yönetmeni
Görsel Efekt
6.6 98,103

Köpekbalığı Hikayesi
2004 Animasyon Görsel Efekt 6.0 149,128

Hayalet Gemi
2002 Korku Görsel Efekt 5.5 83,788

Kurda Tuzak
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 97,631
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,953) Shameless (4,065) Bodyguard (2,392) Castle Rock (1,851) Fear the Walking Dead (1,804) Suits (1,609) La Casa de Papel (1,353) The First (1,255) The 100 (1,218) Mayans M.C. (992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018