Giriş Kayıt
Sally Bradford

Sally Bradford


Yapımcı, Senarist

Sally Bradford, yapımcı, senarist.

The Grinder (2015), (1998) Will & Grace 1 (1998), (2012) Don't Trust the B---- in Apartment 23 (2012), (2011) Mr. Sunshine (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sally Bradford McKenna
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 6.3 4,806
2015 Komedi Senarist
Yapımcı
7.2 6,370
2013 Komedi Yapımcı
Senarist
8.1 25,868
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 31,460
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
6.8 6,434
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
6.8 5,446
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
6.6 2,054

Will & Grace 1
1998 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.2 46,653
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,420) American Gods (2,150) The Flash (2,022) Supernatural (1,844) Arrow (1,789) Star Trek: Discovery (1,766) The Blacklist (1,650) Vikings (1,540) The Passage (1,487) Love, Death & Robots (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019