Giriş Kayıt
Ilyas Sheikh

Ilyas Sheikh


Dublör, Oyuncu

Ilyas Sheikh, dublör, oyuncu.

Raju Ban Gaya Gentleman (1992), 1942: A Love Story (1994), Parinda (1989), Khal Nayak (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Shahid Elyas | Iliyas | Illeyas | Illyas | Shahid
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ye Dua Et Sev
2010 Dram Dublör 5.7 73,993
2007 Komedi Dublör 3.6 1,172
2003 Dram Dublör 4.2 167
1996 Komedi Dublör 6.2 373
1996 Aksiyon Dublör 4.4 71
1994 Romantik Oyuncu
Dublör
7.3 2,655
1994 Suç Dublör 4.6 185
1993 Aksiyon Dublör 6.3 356
1993 Aksiyon Dublör 6.0 878
1993 Suç Dublör 6.3 219
1993 Aksiyon Dublör 7.3 2,013
1992 Müzikal Dublör 7.0 5,044
1991 Romantik Dublör 6.2 500
1991 Romantik Dublör 5.6 512
1989 Aksiyon Dublör 7.9 2,310
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,692) Shameless (3,969) Bodyguard (2,305) Fear the Walking Dead (1,688) Castle Rock (1,670) Suits (1,480) The First (1,223) La Casa de Papel (1,191) The 100 (1,119) Mayans M.C. (929)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018