Giriş Kayıt
Ilyas Sheikh

Ilyas Sheikh


Dublör, Oyuncu

Ilyas Sheikh, dublör, oyuncu.

Raju Ban Gaya Gentleman (1992), 1942: A Love Story (1994), Parinda (1989), Khal Nayak (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Shahid Elyas | Iliyas | Illeyas | Illyas | Shahid
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ye Dua Et Sev
2010 Dram Dublör 5.7 74,604
2007 Komedi Dublör 3.8 1,439
2003 Dram Dublör 4.2 184
1996 Komedi Dublör 6.2 417
1996 Aksiyon Dublör 4.7 98
1994 Romantik Oyuncu
Dublör
7.3 2,890
1994 Suç Dublör 4.7 212
1993 Aksiyon Dublör 6.4 471
1993 Aksiyon Dublör 6.2 1,263
1993 Suç Dublör 6.3 263
1993 Aksiyon Dublör 7.3 2,473
1992 Müzikal Dublör 6.9 6,497
1991 Romantik Dublör 6.3 647
1991 Romantik Dublör 5.8 708
1989 Aksiyon Dublör 7.9 2,310
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018