Giriş Kayıt
Ilyas Sheikh

Ilyas Sheikh


Dublör, Oyuncu

Ilyas Sheikh, dublör, oyuncu.

Raju Ban Gaya Gentleman (1992), 1942: A Love Story (1994), Parinda (1989), Khal Nayak (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Shahid Elyas | Iliyas | Illeyas | Illyas | Shahid
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ye Dua Et Sev
2010 Dram Dublör 5.8 75,617
2007 Komedi Dublör 3.8 1,470
2003 Dram Dublör 4.2 185
1996 Komedi Dublör 6.2 427
1996 Aksiyon Dublör 4.7 98
1994 Romantik Oyuncu
Dublör
7.3 2,904
1994 Suç Dublör 4.7 215
1993 Aksiyon Dublör 6.4 482
1993 Aksiyon Dublör 6.2 1,277
1993 Suç Dublör 6.3 268
1993 Aksiyon Dublör 7.2 2,540
1992 Müzikal Dublör 6.9 6,617
1991 Romantik Dublör 6.2 681
1991 Romantik Dublör 5.8 709
1989 Aksiyon Dublör 7.9 2,678
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,614) A Star Is Born (3,843) Suspiria (3,105) Ashes in the Snow (2,786) Keepers (2,207) First Man (1,631) Museo (1,210) Bohemian Rhapsody (1,198) Venom (1,122) Replicas (1,075)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,887) Vikings (4,695) The Big Bang Theory (1,767) Black Mirror (1,486) The Flash (1,253) Outlander (1,146) The Blacklist (1,096) La casa de papel (1,019) Peaky Blinders (1,018) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019