Giriş Kayıt
Adrian M. Pruett

Adrian M. Pruett


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Görsel Efekt

Adrian M. Pruett, kameraman, görüntü yönetmeni, görsel efekt.

Fresh Dressed (2014), (2005) The Ultimate Fighter (2005), (2008) 1000 Ways to Die (2008), (2002) The Bachelor (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Adrian Pruett | Adrien Pruette
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Görüntü Yönetmeni 9.2 92
2015 Komedi Kameraman 6.8 358
2015 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni
Görsel Efekt
9.0 11
2014 Belgesel Kameraman 6.5 743

Büyük Beyin Kuramı
2013 Reality-TV Yapımcı 7.3 180
2012 Reality-TV Görüntü Yönetmeni 7.0 252
2010 Reality-TV Görüntü Yönetmeni 7.6 1,296
2008 Dram Kameraman 7.0 2,938
2008 Reality-TV Kameraman 5.7 110
2007 Reality-TV Kameraman 7.5 9,400
2007 Korku Görüntü Yönetmeni 3.2 614
2006 Aksiyon Çeşitli 4.8 531
2006 Game-Show Kameraman 5.7 8,145
2005 Aksiyon Kameraman 7.9 2,687
2004 Game-Show Kameraman 7.3 9,348
2003 Game-Show Kameraman 3.2 4,109
2002 Game-Show Kameraman 3.1 5,258
1992 Reality-TV Kameraman
Çeşitli
5.0 3,594
Dizi Altyazıları
Origin (4,357) Narcos: Mexico (2,967) The Big Bang Theory (2,222) Titans (2,103) Supernatural (1,931) Doctor Who (1,714) The Last Kingdom (1,377) The Last Ship (1,370) Outlander (1,323) The Flash (1,318)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018