Giriş Kayıt
Logan Marshall-Green

Logan Marshall-Green (41)


Oyuncu

Logan Marshall-Green, 01 Kasım 1976 Charleston, Güney Carolina, ABD doğumlu oyuncu.

2012 yılının Aralık ayında Diane Gaeta Marshall-Green ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Şeytan (2010), Davet (2015), Yükseltme (2018), Kumdan Kale (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Kasım 1976
Doğum Yeri: Charleston, Güney Carolina, ABD
Diğer Bir İsmi: Logan Marshall Green
Burcu: Akrep
Boyu: 1.8 m
9.6 (9 Oy)
  • Currently 191.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yükseltme
2018 Aksiyon Oyuncu 7.6 46,537
2017 Suç Oyuncu 7.6 4,154

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 41 Aksiyon Oyuncu 7.5 357,487

Kumdan Kale
2017 41 Dram Oyuncu 6.3 13,114
2017 41 Dram Oyuncu    
2016 40 Biyografi Oyuncu 7.3 108,841
2016 Suç Oyuncu 8.2 9,419

Davet
2015 39 Dram Oyuncu 6.7 60,454
2014 38 Dram Oyuncu 4.8 700
2014 38 Dram Oyuncu 5.7 6,238

Soguk Gece
2013 37 Suç Oyuncu 5.7 7,378

Döşeğimde Ölürken
2013 37 Dram Oyuncu 5.4 3,121
2012 36 Macera Oyuncu 7.0 524,421

Şeytan
2010 34 Dram Oyuncu 6.2 118,467
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,436

Brooklyn'in Kralı
2009 33 Suç Oyuncu 6.7 56,640

Seni İstiyorum
2007 31 Dram Oyuncu 7.4 99,547
2007 Aksiyon Oyuncu 8.4 4,127

Büyük Baskın
2005 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 19,258
2005 29 Komedi Oyuncu 5.5 465

The O.C. 2
2003 Komedi Oyuncu 7.5 72,895
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 160,310
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,210) Shameless (1,998) Fear the Walking Dead (1,684) Suits (1,456) Castle Rock (1,330) La Casa de Papel (1,210) Bodyguard (1,135) Mayans M.C. (1,042) The 100 (1,009) Vikings (799)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018