Giriş Kayıt
Kiran Janjani

Kiran Janjani


Oyuncu

Kiran Janjani, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Kiran M. Janjani
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Oyuncu 6.1 290
2010 Dram Oyuncu 5.0 37
2004 Dram Oyuncu 7.3 63
2004 Komedi Oyuncu 4.8 28
2003 Dram Oyuncu 3.5 84
Dizi Altyazıları
Vikings (3,877) Supernatural (3,872) Arrow (2,703) The Flash (2,316) La Casa de Papel (1,239) Supergirl (1,210) Counterpart (1,098) Friends (1,063) The Protector (982) Black Mirror (862)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018