Giriş Kayıt
Ryan Heck

Ryan Heck


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Ryan Heck, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Orijinal Cinayet(ler) (2008), (2012) Diktatör (2012), (2010) Ödül Peşinde (2010), (2008) Sex and the City (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Yönetmeni 6.2 8,023

Kızlar Gecesi
2017 Komedi Sanat Yönetmeni 5.2 38,159
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 267,791
2016 Dram Sanat Bölümü 6.3 18,873
2016 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.5 199,760
2016 Dram Sanat Bölümü 7.8 19,289

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Sanat Bölümü 7.6 260,824

İlişki Durumu: Kaçamak
2014 Komedi Sanat Yönetmeni 6.1 21,977

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 384,391

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Sanat Bölümü 7.3 273,849

Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 69,165

Diktatör
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.4 249,022

Flynn Olmak
2012 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 15,697

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 250,750

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.0 79,909

Ödünç Sevgili
2011 Komedi Sanat Bölümü 5.9 54,017
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 4.7 51,503

Ajan Salt
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 275,911

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 111,707

Son Durak 4 3D
2009 Korku Sanat Bölümü 5.2 88,240

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Sanat Bölümü 7.8 535,340

Orijinal Cinayet(ler)
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 80,316
2008 Komedi Sanat Bölümü 5.6 109,684

Eve Hoş Geldin
2008 Komedi Sanat Bölümü 5.4 12,548

Dedikoducu Kız
2007 Dram Sanat Yönetmeni 7.4 138,502
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.9 1,290

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Sanat Bölümü 6.2 22,609

Kanun Namına
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 102,782
2004 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 3.9 498
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.6 1,187
2000 Macera Sanat Bölümü 5.7 656
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 3,762
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (426,466) American Gods (3,288) Into the Badlands (2,581) Supernatural (1,513) The Flash (1,313) Vikings (1,291) Arrow (1,204) This Is Us (1,157) The Blacklist (1,110) The Twilight Zone (893)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019