Giriş Kayıt
Jean-Claude Deguara

Jean-Claude Deguara


Görsel Efekt, Oyuncu

Jean-Claude Deguara, görsel efekt, oyuncu.

Merlin (2008), Jonathan Strange & Mr Norrell (2015), Bonekickers (2008), Torchwood (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jean Claude Deguara | Jean-Claude Deguarra
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Fantastik Görsel Efekt 8.2 10,184

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 Komedi Görsel Efekt 6.6 41,768

Sefiller
2012 Dram Görsel Efekt 7.6 276,793

Yargıç Dredd
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 228,826

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 252,966
2012 Belgesel Görsel Efekt 7.7 21
2012 Aksiyon Görsel Efekt 9.1 12,151
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 1,131
2012 7.6 54
2011 Belgesel Oyuncu 8.1 636

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 123,545
2010 Suç Görsel Efekt 9.2 663,861
2009 Dram Görsel Efekt 7.3 8,754
2009 Dram Görsel Efekt 6.6 1,739
2009 Dram Görsel Efekt 6.0 1,448
2008 Macera Görsel Efekt 7.9 63,548
2008 Macera Görsel Efekt 4.8 763

28 Hafta Sonra
2007 Korku Görsel Efekt 7.0 235,871
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 12,082
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 35,973
2005 Macera Görsel Efekt 8.7 176,200

Büyük İskender
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 151,335

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 167,444

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.9 462,110

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 118,373

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 466,317
2001 Belgesel Görsel Efekt 6.4 13
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,347) Supernatural (3,923) The Big Bang Theory (2,429) The Flash (2,315) Shameless (1,904) Better Call Saul (1,837) Arrow (1,760) Titans (1,154) A Discovery of Witches (1,145) Manifest (1,067)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018