Giriş Kayıt
Jean-Claude Deguara

Jean-Claude Deguara


Görsel Efekt, Oyuncu

Jean-Claude Deguara, görsel efekt, oyuncu.

Merlin (2008), Jonathan Strange & Mr Norrell (2015), Bonekickers (2008), Torchwood (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jean Claude Deguara | Jean-Claude Deguarra
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Fantastik Görsel Efekt 8.2 9,773

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 Komedi Görsel Efekt 6.6 41,488

Sefiller
2012 Dram Görsel Efekt 7.6 274,709

Yargıç Dredd
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 227,320

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 251,512
2012 Belgesel Görsel Efekt    
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 5,525
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 336
2012    
2011 Belgesel Oyuncu 8.1 579

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 122,450
2010 Suç Görsel Efekt 9.2 654,873
2009 Dram Görsel Efekt 7.4 7
2009 Dram Görsel Efekt 6.6 1,444
2009 Dram Görsel Efekt    
2008 Macera Görsel Efekt 7.9 62,899
2008 Macera Görsel Efekt 4.6 687

28 Hafta Sonra
2007 Korku Görsel Efekt 7.0 234,291
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 12,000
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 35,795
2005 Macera Görsel Efekt 8.7 174,000

Büyük İskender
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 150,593

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 164,892

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.9 456,654

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 117,456

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 461,020
2001 Belgesel Görsel Efekt 6.5 10
Film Altyazıları
Upgrade (6,508) Deadpool 2 (5,741) Skyscraper (3,062) Avengers: Infinity War (3,053) Tag (2,622) Adrift (2,337) Down a Dark Hall (1,821) The Endless (1,073) Ah-ga-ssi (738) Ready Player One (638)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,018) Castle Rock (2,005) The 100 (1,607) Sharp Objects (1,348) Preacher (1,182) Better Call Saul (1,092) Vikings (965) Suits (947) Westworld (931) Yellowstone (847)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018