Giriş Kayıt
Kay Burley

Kay Burley (58)


Oyuncu

Kay Burley, 17 Aralık 1960 Wigan, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Sky News: Afternoon Live (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Aralık 1960
Doğum Yeri: Wigan, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 56 Dram Oyuncu 5.7 3,219
2014 54 Komedi Oyuncu 7.0 673
2014 Aksiyon Oyuncu 8.4 40,722
2013 53 Komedi 5.7 11,647
2009 49 Komedi Oyuncu 5.8 376
2008 48 Belgesel Oyuncu 7.7 85

Kundakçı
2008 48 Dram Oyuncu 5.9 7,967
Dizi Altyazıları
True Detective (7,668) Shameless (3,747) Vikings (2,344) Inside No. 9 (1,823) Counterpart (1,350) The Blacklist (1,207) Shooter (1,135) Arrow (1,102) Gotham (982) The Flash (898)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019