Giriş Kayıt
Charlotte Betaillole

Charlotte Betaillole


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Oyuncu

Charlotte Betaillole, kostüm tasarımcısı, kostümcü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aile Kostüm Tasarımcısı 6.7 243
2012 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 167
2011 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.6 375

Gönül Avcısı
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 23,766
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.1 239
2008 Suç Kostüm Tasarımcısı 8.4 298
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 871
2006 Suç Kostüm Tasarımcısı 5.9 296

Meleğim
2004 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.4 532
2003 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 58

Trendeki Adam
2002 Suç Kostüm Bölümü 7.3 6,580
1997 Macera Kostüm Bölümü 5.1 1,292
1995 Dram Kostüm Bölümü 6.7 1,806
1993 Dram Oyuncu 7.0 111
Dizi Altyazıları
True Detective (6,956) Shameless (3,346) Vikings (2,715) Inside No. 9 (1,922) Shooter (1,599) Gotham (1,472) The Umbrella Academy (1,108) The Blacklist (1,043) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019