Giriş Kayıt
Anders Saron Dalsgaard

Anders Saron Dalsgaard


Editör, Kameraman

Anders Saron Dalsgaard, editör, kameraman.

Krøniken (2004), (2007) Cinayet (2007), (2000) Rejseholdet (2000), (2008) Livvagterne (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Suç Çeşitli 7.4 657

Cinayet
2007 Suç Çeşitli 8.4 21,127
2006 Suç Çeşitli    
2004 Biyografi Çeşitli 7.1 834

Parıldayan Fenerler
2000 Aksiyon Editorial Department 7.7 16,882
2000 Aksiyon Kameraman
Çeşitli
8.2 2,537
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,781) Shameless (4,011) Bodyguard (2,345) Castle Rock (1,744) Fear the Walking Dead (1,735) Suits (1,527) La Casa de Papel (1,242) The First (1,236) The 100 (1,168) Mayans M.C. (953)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018