Giriş Kayıt
Greg Conroy

Greg Conroy


Greg Conroy,

Kirli Sırlar (2006), Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli (2005), Melinda Ve Melinda (2004), Yok Ya! (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İhtiras Oyunları
2007 Dram 0    

Kirli Sırlar
2006 Dram 0 6.7 92,494

Bay Mükemmel
2005 Komedi 0 5.5 25,741

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon 0 5.1 60,206

Melinda Ve Melinda
2004 Komedi 0 6.5 28,634

Eve Dönüş
2004 Komedi 0 7.5 198,706
2004 Dram 0    

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi 0 6.7 100,340

Yok Ya!
2003 Komedi 0 6.4 26,424
2003 Komedi 0 8.7 44,516
2001 Dram Çeşitli 7.0 1,282
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,355) Shameless (3,777) Bodyguard (2,212) Castle Rock (1,555) Fear the Walking Dead (1,544) Suits (1,281) The First (1,180) La Casa de Papel (1,028) The 100 (987) Mayans M.C. (795)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018