Giriş Kayıt
Scott B. Wood

Scott B. Wood


Sanat Bölümü

Scott B. Wood, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pastoral Amerika
2016 Suç Sanat Bölümü 6.1 11,913

Foxcatcher Takımı
2014 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 122,901

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Sanat Bölümü 7.8 301,802

Karar Günü
2014 Dram Sanat Bölümü 6.8 46,776

Kayıp Umutlar
2012 Dram Sanat Bölümü 6.6 33,785

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Sanat Bölümü 6.5 5,765

Büyük Dövüş
2011 Dram Sanat Bölümü 8.2 391,299

Aşk Sarhoşu
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.7 162,468

Aşkın Yaşı Yok
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.2 21,580

Köy
2004 Dram Sanat Bölümü 6.5 219,307

Gecenin Nefesi
2002 Dram Sanat Bölümü 6.5 69,711
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,958) Supernatural (4,693) The Big Bang Theory (3,617) Shameless (2,955) The Flash (2,654) Better Call Saul (2,143) A Discovery of Witches (2,104) Titans (1,783) La Casa de Papel (1,306) Doctor Who (1,174)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018