Giriş Kayıt
Scott B. Wood

Scott B. Wood


Sanat Bölümü

Scott B. Wood, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pastoral Amerika
2016 Suç Sanat Bölümü 6.1 12,346

Foxcatcher Takımı
2014 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 124,064

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Sanat Bölümü 7.7 306,981

Karar Günü
2014 Dram Sanat Bölümü 6.8 47,437

Kayıp Umutlar
2012 Dram Sanat Bölümü 6.6 34,161

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Sanat Bölümü 6.5 5,815

Büyük Dövüş
2011 Dram Sanat Bölümü 8.2 396,606

Aşk Sarhoşu
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.7 164,365

Aşkın Yaşı Yok
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.2 21,689

Köy
2004 Dram Sanat Bölümü 6.5 221,972

Gecenin Nefesi
2002 Dram Sanat Bölümü 6.5 70,256
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,461) A Star Is Born (3,743) Suspiria (3,059) Ashes in the Snow (2,774) Keepers (2,161) First Man (1,614) Museo (1,146) Venom (1,107) Replicas (1,055) Der Hauptmann (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,757) Vikings (4,635) The Big Bang Theory (1,749) Black Mirror (1,457) The Flash (1,165) Outlander (1,121) The Blacklist (1,045) Peaky Blinders (1,000) La casa de papel (985) Friends (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019