Giriş Kayıt
Scott B. Wood

Scott B. Wood


Sanat Bölümü

Scott B. Wood, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pastoral Amerika
2016 Suç Sanat Bölümü 6.1 11,638

Foxcatcher Takımı
2014 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 122,123

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Sanat Bölümü 7.8 298,276

Karar Günü
2014 Dram Sanat Bölümü 6.8 46,427

Kayıp Umutlar
2012 Dram Sanat Bölümü 6.6 33,617

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Sanat Bölümü 6.4 5,218

Büyük Dövüş
2011 Dram Sanat Bölümü 8.2 387,703

Aşk Sarhoşu
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.7 161,228

Aşkın Yaşı Yok
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.2 20,914

Köy
2004 Dram Sanat Bölümü 6.5 217,696

Gecenin Nefesi
2002 Dram Sanat Bölümü 6.5 69,273
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,120) Upgrade (4,325) Avengers: Infinity War (2,687) Down a Dark Hall (1,899) Tag (1,587) Skyscraper (1,559) Hereditary (1,482) Adrift (1,230) Ah-ga-ssi (735) Ready Player One (612)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,099) La casa de papel (1,822) Sharp Objects (1,675) Castle Rock (1,570) Preacher (1,540) The 100 (1,328) Vikings (833) Westworld (795) Suits (763) Black Mirror (736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018