Giriş Kayıt
Mike Richer

Mike Richer


Sanat Bölümü

Mike Richer, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.6 163,447

Aşkın Yaşı Yok
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.2 21,696

Köy
2004 Dram Sanat Bölümü 6.5 222,581

Gecenin Nefesi
2002 Dram Sanat Bölümü 6.5 70,293
1999 Macera Sanat Bölümü 7.3 196,214
Film Altyazıları
Bohemian Rhapsody (6,129) The Girl in the Spider's Web (5,611) Hunter Killer (2,802) A Star Is Born (1,796) Bumblebee (1,656) Close (1,497) The Favourite (1,172) IO (1,109) Venom (1,107) First Man (982)
Dizi Altyazıları
True Detective (7,770) Vikings (6,226) The Punisher (2,770) Shameless (2,556) The Big Bang Theory (2,244) Supernatural (2,072) Outlander (2,008) Gotham (1,495) Arrow (1,352) Black Mirror (1,344)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019