Giriş Kayıt
Mike Richer

Mike Richer


Sanat Bölümü

Mike Richer, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.6 160,868

Aşkın Yaşı Yok
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.2 20,914

Köy
2004 Dram Sanat Bölümü 6.5 217,515

Gecenin Nefesi
2002 Dram Sanat Bölümü 6.5 69,243
1999 Macera Sanat Bölümü 7.3 194,054
Dizi Altyazıları
The 100 (3,133) Better Call Saul (3,008) Castle Rock (2,523) La casa de papel (2,233) Preacher (1,358) Sharp Objects (1,349) Vikings (1,182) The Sinner (1,160) Westworld (997) Friends (968)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018