Giriş Kayıt
Barry Grant

Barry Grant


Sanat Bölümü

Barry Grant, sanat bölümü.

Gençlik Ateşi: Büyük Rekabet (2004), (2003) Wonderland (2003), (1988) Lady in White (1988), (2002) Wishcraft (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Sanat Bölümü 8.5 149,077

Gençlik Ateşi: Büyük Rekabet
2004 Komedi Sanat Bölümü 4.5 8,740
2003 Suç Sanat Bölümü 6.6 20,058
2002 Korku Sanat Bölümü 5.2 1,656
1988 Fantastik Sanat Bölümü 6.7 5,469
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,942) Arrow (1,550) Outlander (1,252) Supernatural (1,076) Better Call Saul (908) Titans (886) La Casa de Papel (850) The Last Ship (847) Doctor Who (788) Kidding (632)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018