Giriş Kayıt
Sam Bassett

Sam Bassett


Görsel Efekt, Editör

Sam Bassett, görsel efekt, editör.

Ay (2009), Sihirli mantar (2007), Into the Storm (2009), Vekil Öğretmen (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başlat
2018 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 246,675

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 104,835

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 219,079

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 761,776

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 276,844

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 223,616

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 538,152

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 439,393

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 234,507

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 667,997

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 124,686

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 248,955
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 235,008
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.1 4,062

Ay
2009 Dram Görsel Efekt 7.9 304,400

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 188,858

Beverly Hills Çuvava
2008 Macera Görsel Efekt 3.8 20,045

Mürekkep Yürek
2008 Macera Görsel Efekt 6.1 67,534

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 152,944

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Görsel Efekt 9.0 1,992,403

Süper Köpek
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 17,771

Dövüşcü
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 1,380
2007 Komedi Editorial Department 5.5 743
2007 Korku Görsel Efekt 5.6 790

Vekil Öğretmen
2007 Komedi Görsel Efekt 5.9 2,978

Sihirli mantar
2007 Korku Görsel Efekt 4.7 15,112

Cinayet
2007 Suç Editorial Department 8.4 21,381
2005 Komedi Görsel Efekt 5.6 831
2005 Aile Görsel Efekt 5.3 206
2004 Macera Görsel Efekt 4.6 394

Kral Yaşıyor
2000 Dram 6.4 1,788
Dizi Altyazıları
Vikings (6,347) Supernatural (2,809) Titans (2,664) The Flash (2,329) Arrow (2,206) Doctor Who (1,614) The Gifted (1,417) Outlander (1,361) The Big Bang Theory (1,286) La Casa de Papel (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018