Giriş Kayıt
Sam Bassett

Sam Bassett


Görsel Efekt, Editör

Sam Bassett, görsel efekt, editör.

Ay (2009), Sihirli mantar (2007), Into the Storm (2009), Vekil Öğretmen (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başlat
2018 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 231,345

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 103,232

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 217,114

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 756,453

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 275,632

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 222,670

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 535,066

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 437,877

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 233,244

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 661,164

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 123,545

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 247,803
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 233,764
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.1 4,029

Ay
2009 Dram Görsel Efekt 7.9 302,222

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 188,265

Beverly Hills Çuvava
2008 Macera Görsel Efekt 3.8 19,852

Mürekkep Yürek
2008 Macera Görsel Efekt 6.1 67,212

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 152,305

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Görsel Efekt 9.0 1,975,139

Süper Köpek
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 17,626

Dövüşcü
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 1,374
2007 Komedi Editorial Department 5.5 740
2007 Korku Görsel Efekt 5.6 788

Vekil Öğretmen
2007 Komedi Görsel Efekt 5.9 2,954

Sihirli mantar
2007 Korku Görsel Efekt 4.7 15,016

Cinayet
2007 Suç Editorial Department 8.4 21,227
2005 Komedi Görsel Efekt 5.6 822
2005 Aile Görsel Efekt 5.3 203
2004 Macera Görsel Efekt 4.5 315

Kral Yaşıyor
2000 Dram 6.4 1,780
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,347) Supernatural (3,923) The Big Bang Theory (2,429) The Flash (2,315) Shameless (1,904) Better Call Saul (1,837) Arrow (1,760) Titans (1,154) A Discovery of Witches (1,145) Manifest (1,067)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018