Giriş Kayıt
Sam Bassett

Sam Bassett


Görsel Efekt, Editör

Sam Bassett, görsel efekt, editör.

Ay (2009), Sihirli mantar (2007), Into the Storm (2009), Vekil Öğretmen (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başlat
2018 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 199,548

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 101,261

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 214,515

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 750,499

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 274,079

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 221,565

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 530,967

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 436,091

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 232,001

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 654,007

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 122,450

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 246,364
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 232,308
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.1 2,961

Ay
2009 Dram Görsel Efekt 7.9 299,412

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 187,412

Beverly Hills Çuvava
2008 Macera Görsel Efekt 3.8 19,574

Mürekkep Yürek
2008 Macera Görsel Efekt 6.1 66,832

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 151,501

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Görsel Efekt 9.0 1,955,060

Süper Köpek
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 16,721

Dövüşcü
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 1,287
2007 Komedi Editorial Department 5.6 681
2007 Korku Görsel Efekt 5.7 740

Vekil Öğretmen
2007 Komedi Görsel Efekt 6.0 2,731

Sihirli mantar
2007 Korku Görsel Efekt 4.7 14,683

Cinayet
2007 Suç Editorial Department 8.4 20,999
2005 Komedi Görsel Efekt 5.6 737
2005 Aile Görsel Efekt 5.3 171
2004 Macera Görsel Efekt 4.5 315

Kral Yaşıyor
2000 Dram 6.4 1,684
Film Altyazıları
Upgrade (9,058) Deadpool 2 (5,810) Tag (4,056) Avengers: Infinity War (3,169) Skyscraper (2,971) Adrift (2,406) The Endless (1,832) Down a Dark Hall (1,391) Ah-ga-ssi (755) Bad Samaritan (653)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,638) La casa de papel (1,976) The 100 (1,792) Better Call Saul (1,435) Yellowstone (1,331) Suits (1,054) Vikings (1,027) Friends (992) Westworld (965) Black Mirror (933)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018