Giriş Kayıt
Cindy Seay

Cindy Seay


Sanat Bölümü

Cindy Seay, sanat bölümü.

(2013) Gizli Oyun (2013), (2007) Blonde Ambition (2007), (2000) The In Crowd (2000), (2008) Major Movie Star (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 43,190

Gizli Oyun
2013 Dram Sanat Bölümü 6.8 45,827

Katil
2012 Biyografi Sanat Bölümü 6.9 63,424

Aşk Oyunu
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.7 26,744

Tereyağı
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.2 18,849
2009 Suç Sanat Bölümü    
2008 Macera Sanat Bölümü 4.3 3,358

Acaip Bi Film
2008 Komedi Sanat Bölümü 1.9 80,707
2007 Komedi Sanat Bölümü 3.9 5,025

Not Defteri
2004 Dram Sanat Bölümü 7.9 454,235

Bagger Vance Efsanesi
2000 Dram Sanat Bölümü 6.7 49,556

Vatansever
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 230,490
2000 Dram Sanat Bölümü 4.6 3,693
Dizi Altyazıları
Shameless (3,120) The Sinner (2,325) Better Call Saul (2,041) A Discovery of Witches (1,593) Bodyguard (1,548) La Casa de Papel (1,345) Castle Rock (1,334) The 100 (1,263) Suits (1,082) Fear the Walking Dead (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018