Giriş Kayıt
Kino Scialabba

Kino Scialabba


Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Kino Scialabba, görsel efekt, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

Hücre 2 (2009), (2002) Gençlik Hayalleri (2002), (2009) Astroboy (2009), (2001) Herkes Onu İster (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gizem Yapım Tasarımcısı 5.9 1,173
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 228,448

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 536,695

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.7 438,686
2013 Dram Görsel Efekt 7.5 38,098
2013 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.0 440,953

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Görsel Efekt 8.0 68,569
2013 Dram Görsel Efekt 6.6 2,893
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 44,802
2012 Komedi Görsel Efekt 7.6 3,767
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 26,175

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 253,643

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,132,252

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 80,464
2011 Macera Görsel Efekt 7.5 277,762

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 622,193

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 9.5 1,374,371

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 59,394

Yukarıdaki Tehlike
2010 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
4.4 82,570

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 166,142

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 261,966

Astroboy
2009 Animasyon Görsel Efekt 6.3 29,494
2009 Aksiyon Sanat Bölümü
Görsel Efekt
7.8 1,008,797

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Görsel Efekt 6.8 95,035

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 Animasyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
6.8 87,287
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 319,275

Hücre 2
2009 Korku Görsel Efekt
Sanat Bölümü
2.9 2,427

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
6.0 63,914

Demir Adam
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 817,633

Kızıl Baron
2008 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
6.4 10,843
2007 Komedi Görsel Efekt 6.7 109,987

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 152,753

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 364,471

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 Dram Görsel Efekt 6.8 9,028

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 211,612

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
3.5 25,315

Kıyametin Sesi
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 17,835
2005 Kısa Metraj Görsel Efekt 6.6 76

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 77,660

Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde
2004 Macera Sanat Bölümü 4.6 25,305

Kor
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 84,415

Korkusuz
2003 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
5.3 193,825

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 66,064
2002 Dram Görsel Efekt 6.2 73,699

Smokin
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 71,103

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Görsel Efekt 5.2 12,417

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 5.9 111,398

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Görsel Efekt 6.2 44,296

Gecenin Nefesi
2002 Dram Görsel Efekt 6.5 69,881

Terkediş
2002 Dram Görsel Efekt 4.9 8,624
2001 Biyografi Görsel Efekt 6.8 86,266

13 Hayalet
2001 Korku Görsel Efekt 5.6 72,512

Tabana Kuvvet
2001 Macera Görsel Efekt 6.4 100,768

Herkes Onu İster
2001 Komedi Görsel Efekt
Sanat Bölümü
5.8 16,711

Kayıp Ruhlar
2000 Dram Görsel Efekt
Sanat Bölümü
4.8 9,950

Yakın Tehlike
2000 Dram Görsel Efekt 7.3 49,713
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 519,445
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 71,130

Küçük Nicky
2000 Komedi Sanat Bölümü 5.3 89,321

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 Komedi Sanat Bölümü 4.4 44,419

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 281,385

Şeytanın Günü
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 97,996

Gizli Deney
1999 Aksiyon Sanat Bölümü
Görsel Efekt
5.2 8,791

Mumya
1999 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 357,344
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018