Giriş Kayıt
Kino Scialabba

Kino Scialabba


Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Kino Scialabba, görsel efekt, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

(2002) Gençlik Hayalleri (2002), (2009) Astroboy (2009), (2001) Herkes Onu İster (2001), (2000) Kayıp Ruhlar (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gizem Yapım Tasarımcısı 4.6 274
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 226,947

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 533,322

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.7 437,057
2013 Dram Görsel Efekt 7.5 37,635
2013 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.0 438,393

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Görsel Efekt 8.0 68,209
2013 Dram Görsel Efekt 6.6 2,751
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 44,619
2012 Komedi Görsel Efekt    
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 26,054

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 252,315

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,124,940

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 79,793
2011 Macera Görsel Efekt 7.5 276,204

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 616,198

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 9.5 1,355,944

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 58,993

Yukarıdaki Tehlike
2010 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
4.4 82,316

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 165,003

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 259,747

Astroboy
2009 Animasyon Görsel Efekt 6.3 29,141
2009 Aksiyon Sanat Bölümü
Görsel Efekt
7.8 1,002,000

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Görsel Efekt 6.8 94,658

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 Animasyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
6.8 86,616
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 317,452

Hücre 2
2009 Korku Görsel Efekt
Sanat Bölümü
   

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
6.0 63,616

Demir Adam
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 810,887

Kızıl Baron
2008 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
6.4 9,996
2007 Komedi Görsel Efekt 6.7 109,292

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 152,153

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 362,929

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 Dram Görsel Efekt 6.8 8,435

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 210,057

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
3.5 24,866

Kıyametin Sesi
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 17,688
2005 Kısa Metraj Görsel Efekt 6.6 75

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 77,350

Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde
2004 Macera Sanat Bölümü 4.6 25,115

Kor
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 84,049

Korkusuz
2003 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
5.3 192,723

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 65,582
2002 Dram Görsel Efekt 6.2 73,317

Smokin
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 70,538

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Görsel Efekt 5.2 11,907

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 5.9 110,964

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Görsel Efekt 6.2 44,039

Gecenin Nefesi
2002 Dram Görsel Efekt 6.5 69,474

Terkediş
2002 Dram Görsel Efekt 4.9 8,575
2001 Biyografi Görsel Efekt 6.8 85,928

13 Hayalet
2001 Korku Görsel Efekt 5.6 71,863

Tabana Kuvvet
2001 Macera Görsel Efekt 6.4 100,379

Herkes Onu İster
2001 Komedi Görsel Efekt
Sanat Bölümü
5.8 16,612

Kayıp Ruhlar
2000 Dram Görsel Efekt
Sanat Bölümü
4.8 9,407

Yakın Tehlike
2000 Dram Görsel Efekt 7.3 49,436
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 516,081
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 70,823

Küçük Nicky
2000 Komedi Sanat Bölümü 5.3 88,772

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 Komedi Sanat Bölümü 4.4 44,162

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 279,006

Şeytanın Günü
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 97,507

Gizli Deney
1999 Aksiyon Sanat Bölümü
Görsel Efekt
5.2 8,414

Mumya
1999 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 355,100
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,802) Shameless (3,767) Bodyguard (2,348) Castle Rock (1,994) The First (1,588) Fear the Walking Dead (1,419) The 100 (1,110) La Casa de Papel (1,104) Suits (855) Friends (787)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018