Giriş Kayıt
Tim Scannell

Tim Scannell


Görsel Efekt, Kameraman

Tim Scannell, görsel efekt, kameraman.

"O" (1990), (1999) Korkunç Politika (1999), (1994) O Şimdi Asker (1994), (2002) Vampirler 2 (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kor
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 84,052

Vampirler 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 6,255

Gecenin Nefesi
2002 Dram Görsel Efekt 6.5 69,480

Yıkıntı Saray
1999 Dram Kameraman 6.4 20,122
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 23,925
1999 Aksiyon Görsel Efekt    

Korkunç Politika
1999 Suç Görsel Efekt 7.2 73,542

Dava
1998 Dram Kameraman 6.5 24,382
1996 Dram Görsel Efekt    

Beynimdeki Düşman
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 60,774

Öldüren Büyü
1995 Korku Görsel Efekt 6.1 12,373

O Şimdi Asker
1994 Komedi Görsel Efekt 4.8 11,091

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 212,492

Drakula
1992 Korku Görsel Efekt 7.5 165,478

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Görsel Efekt 8.5 866,655

"O"
1990 Dram Görsel Efekt 6.9 90,787

Gece Yarısından Sonra
1989 Korku Görsel Efekt 5.6 1,128
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,692) Shameless (3,969) Bodyguard (2,305) Fear the Walking Dead (1,688) Castle Rock (1,670) Suits (1,480) The First (1,223) La Casa de Papel (1,191) The 100 (1,119) Mayans M.C. (929)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018