Giriş Kayıt
Roy Savoy

Roy Savoy


Özel Efekt

Roy Savoy, Özel efekt.

Şüpheli Şahıs (2011), Şüphe (2008), Çok Gürültülü ve Çok Yakın (2011), The Americans (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yedi Dayanılmaz Gün
2014 Komedi Özel Efekt 6.6 63,109
2013 Aksiyon Özel Efekt 7.0 438,533
2013 Suç Özel Efekt 8.4 66,816
2011 Komedi Özel Efekt 5.7 64,518

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Özel Efekt 8.4 148,423

Kader Ajanları
2011 Romantik Özel Efekt 7.1 221,306

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Özel Efekt 6.9 91,059

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.1 139,583

Şüphe
2008 Dram Özel Efekt 7.5 110,551

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Özel Efekt 7.0 276,937

Hayalet Şehir
2008 Komedi Özel Efekt 6.7 64,678
2007 Korku Özel Efekt 6.8 235,308

Edie
2006 Biyografi Özel Efekt 6.4 19,508

Jackass
2002 Belgesel Özel Efekt 6.6 68,642
2002 Komedi Özel Efekt 5.0 2,128
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,294) The Sinner (2,145) Suits (1,970) Shameless (1,776) La Casa de Papel (1,608) Castle Rock (1,580) Fear the Walking Dead (1,464) Bodyguard (1,433) The 100 (1,396) Mayans M.C. (1,263)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018