Giriş Kayıt
Roy Savoy

Roy Savoy


Özel Efekt

Roy Savoy, Özel efekt.

Şüpheli Şahıs (2011), Şüphe (2008), Çok Gürültülü ve Çok Yakın (2011), The Americans (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yedi Dayanılmaz Gün
2014 Komedi Özel Efekt 6.6 63,514
2013 Aksiyon Özel Efekt 7.0 440,818
2013 Suç Özel Efekt 8.4 68,230
2011 Komedi Özel Efekt 5.7 64,795

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Özel Efekt 8.4 149,510

Kader Ajanları
2011 Romantik Özel Efekt 7.1 222,434

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Özel Efekt 6.9 91,485

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.1 140,352

Şüphe
2008 Dram Özel Efekt 7.5 111,079

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Özel Efekt 7.0 279,131

Hayalet Şehir
2008 Komedi Özel Efekt 6.7 64,902
2007 Korku Özel Efekt 6.8 236,733

Edie
2006 Biyografi Özel Efekt 6.4 19,809

Jackass
2002 Belgesel Özel Efekt 6.6 74,978
2002 Komedi Özel Efekt 5.0 2,252
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018