Giriş Kayıt
Salima Needham

Salima Needham


Görsel Efekt

Salima Needham, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Dram Görsel Efekt 8.0 357,889

Mumya
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 147,028

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 76,357
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 117,016

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 392,522

Diktatörle Görüşme
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 282,199

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 604,986

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 379,272

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 74,004

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 710,474

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,145,234

Son Vurgun
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 110,442

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 193,155
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 215,840

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 126,134

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 352,062

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 142,877
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,020,243
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 322,087
2009 Dram Görsel Efekt 5.8 2,968

Avustralya
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 112,523

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 102,351

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.3 32,785

300 Spartalı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 681,176

Küçük Adam
2006 Komedi Görsel Efekt 4.3 45,316

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Görsel Efekt 6.6 365,250

Ölü Gelin
2005 Animasyon Görsel Efekt 7.4 219,687

Mii-Sii: Sevimli su devi
2005 Macera Görsel Efekt 5.3 639

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 246,607

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 170,091

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.9 475,522

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 479,433
Dizi Altyazıları
True Detective (7,061) Vikings (5,682) The Punisher (2,560) Shameless (2,137) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,970) Outlander (1,787) Gotham (1,389) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019