Giriş Kayıt
Salima Needham

Salima Needham


Görsel Efekt

Salima Needham, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Dram Görsel Efekt 8.0 342,725

Mumya
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 143,502

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 74,427
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 115,407

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 387,576

Diktatörle Görüşme
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 279,360

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 599,069

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 375,183

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 73,556

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 704,657

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,131,992

Son Vurgun
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 109,749

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 191,813
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 214,674

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 124,037

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 348,246

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 141,348
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,008,409
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 319,200
2009 Dram Görsel Efekt 5.8 2,957

Avustralya
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 111,781

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 101,195

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.3 32,379

300 Spartalı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 675,635

Küçük Adam
2006 Komedi Görsel Efekt 4.3 44,872

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Görsel Efekt 6.6 361,913

Ölü Gelin
2005 Animasyon Görsel Efekt 7.4 217,575

Mii-Sii: Sevimli su devi
2005 Macera Görsel Efekt 5.3 635

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 244,551

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 168,035

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.9 464,580

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 468,761
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,213) Arrow (1,914) Outlander (1,332) Supernatural (1,260) Better Call Saul (1,103) La Casa de Papel (1,058) The Last Ship (1,042) Titans (982) Legends of Tomorrow (948) Doctor Who (876)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018