Giriş Kayıt
Salima Needham

Salima Needham


Görsel Efekt

Salima Needham, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Dram Görsel Efekt 8.1 331,504

Mumya
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 141,002

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 73,284
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 114,448

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 384,489

Diktatörle Görüşme
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 277,928

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 595,442

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 372,499

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 73,273

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 701,938

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,125,505

Son Vurgun
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 109,038

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 190,910
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 213,997

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 123,090

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 346,117

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 140,450
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,002,461
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 317,605
2009 Dram Görsel Efekt 5.8 2,681

Avustralya
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 111,396

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 100,556

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.3 32,161

300 Spartalı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 672,320

Küçük Adam
2006 Komedi Görsel Efekt 4.3 44,623

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Görsel Efekt 6.6 360,023

Ölü Gelin
2005 Animasyon Görsel Efekt 7.4 215,771

Mii-Sii: Sevimli su devi
2005 Macera Görsel Efekt 5.4 580

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 243,168

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 166,485

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.9 459,921

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 464,178
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,318) The Sinner (2,068) La Casa de Papel (1,385) Castle Rock (1,378) Shameless (1,358) A Discovery of Witches (1,299) Suits (1,252) Bodyguard (1,232) The 100 (1,197) Fear the Walking Dead (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018