Giriş Kayıt
Vijoy Gaddipati

Vijoy Gaddipati


Görsel Efekt

Vijoy Gaddipati, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Görsel Efekt 7.6 220,479

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Görsel Efekt 8.0 378,008

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Görsel Efekt 7.5 512,554

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.7 340,009

Karmakarışık
2010 Animasyon Görsel Efekt 7.8 362,844

Çılgın Dostlar
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.1 77,969

Canavar Ev
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.6 88,754

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Görsel Efekt 6.6 154,728

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 494,948

Perili Köşk
2003 Komedi Görsel Efekt 5.0 37,889

X-Men 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 476,589
2002 Dram Görsel Efekt 6.2 75,036

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Görsel Efekt 6.2 44,801

Gecenin Nefesi
2002 Dram Görsel Efekt 6.5 70,884

Kayıp Ruhlar
2000 Dram Görsel Efekt 4.8 10,022
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (41,397) Supernatural (3,645) Star Trek: Discovery (2,703) The Big Bang Theory (2,040) The Flash (1,748) Vikings (1,291) This Is Us (1,184) Into the Badlands (1,017) Arrow (924) American Gods (894)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019