Giriş Kayıt
Colette Gabriel

Colette Gabriel (38)


Kameraman

Colette Gabriel, 13 Temmuz 1980 Berkeley, California, ABD doğumlu kameraman.

Woman Thou Art Loosed (2004), (2006) Tatil (2006), (2006) Rocky Balboa (2006), (2004) Garfield (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1980
Doğum Yeri: Berkeley, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 29 Aksiyon Kameraman 6.6 240,756
2006 26 Dram Kameraman 7.2 189,291

Tatil
2006 26 Komedi Kameraman 6.9 219,336

Garfield 2
2006 26 Komedi Kameraman 5.0 34,585

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Kameraman 7.5 106,520
2004 24 Komedi Kameraman 5.0 71,631
2004 24 Dram Kameraman 6.8 854

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 23 Animasyon Kameraman 5.7 29,873
2003 23 Komedi Kameraman 2.4 44,433
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (432,934) American Gods (3,173) Supernatural (2,005) Gotham (1,985) Into the Badlands (1,895) The Big Bang Theory (1,862) Vikings (1,628) This Is Us (1,078) The Blacklist (1,031) Star Trek: Discovery (968)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019