Giriş Kayıt
Danielle Friedman

Danielle Friedman


Makyaj, Özel Efekt

Danielle Friedman, makyaj, Özel efekt.

Haber Stüdyosu (2012), Self Medicated (2005), B Planı (2010), (2009) Terminatör 4: Kurtuluş (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Haber Stüdyosu
2012 Dram Makyaj 8.6 95,067

B Planı
2010 Komedi Makyaj 5.4 45,879

Oyuncu
2009 Aksiyon Makyaj 5.8 124,308

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Makyaj 7.0 260,313

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Makyaj 6.6 318,566

Tek Başına
2005 Dram Makyaj 7.3 36,873
2005 Biyografi Makyaj 6.0 847
2004 Aksiyon Makyaj 5.7 447

Akrebin İğnesi
2001 Korku Özel Efekt 2.0 573
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (62,859) Supernatural (2,488) The Flash (2,042) Star Trek: Discovery (1,914) Into the Badlands (1,520) Arrow (1,481) Vikings (1,152) American Gods (1,145) This Is Us (1,058) The Big Bang Theory (956)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019