Giriş Kayıt
Laurie Edmundson

Laurie Edmundson


Sanat Bölümü

Laurie Edmundson, sanat bölümü.

Evden Eve (2002), Creature (1998), Küçük Kadınlar (1994), Aşk Olur (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 Macera Sanat Bölümü 4.7 247,296

Aşk Olur
2009 Dram Sanat Bölümü 5.7 28,716
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.0 21,795

Yeniden Başlamak
2005 Dram Sanat Bölümü 7.0 27,099

Şeytan Çarpması
2005 Dram Sanat Bölümü 6.7 110,425
2005 Komedi Sanat Bölümü 7.1 5,855
2005 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 7.6 250
2004 Dram Sanat Bölümü 7.6 22,128

Bekarlığa Veda
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.6 15,760

Ajan Cody Banks
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 30,621

Hayatın Hakkını Ver
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.8 21,776

Evden Eve
2002 Dram Sanat Bölümü 7.9 3,771

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.6 67,249
2002 Aile Sanat Bölümü 5.5 363
2001 Macera Sanat Bölümü 7.5 108,348

Söz
2001 Dram Sanat Bölümü 6.8 49,526

Yüzleşme
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 30,635

Son Durak
2000 Korku Sanat Bölümü 6.7 209,804

Aşkın Sırları
1999 Dram Sanat Bölümü 6.8 13,158
1999 Korku Sanat Bölümü 7.1 1,431
1998 Korku Sanat Bölümü 5.1 2,388
1997 Dram Sanat Bölümü 6.1 234
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 267,116

Küçük Kadınlar
1994 Dram Sanat Bölümü 7.3 43,453
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (158,049) Into the Badlands (2,626) The Flash (2,218) American Gods (1,888) Arrow (1,530) Vikings (1,382) The Big Bang Theory (1,292) Gotham (1,214) The Blacklist (1,171) Supernatural (1,077)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019